muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Un premi celebrat amb els cabells drets

Les clientes de la perruqueria Gym Mart foren obsequiades amb paperetes del 22.207

Amb els cabells drets! Així quedaren les clientes de la perruqueria Gym Mart en saber que la seva propietària, Teresa Gascuña, els havia regalat un mínim de 480.000 pessetes en paperetes de loteria de Nadal que havia repartit «per fer un obsequi entre els clients». Pocs minuts després de les deu i mitja del matí, la perruqueria de Gascuña va ser envaïda per una gernació de periodistes i clientes que compartiren les llàgrimes d'emoció de la madona mentre atenia al telèfon dient que «sí, és veritat, ens ha tocat».

Teresa Gascuña era ahir una persona feliç, però menys. I és que en el seu afany repartidor de paperetes va regalar-les totes, la darrera poques hores abans del sorteig. «Era per a una al·lota amiga que està passant un mal moment i estic molt contenta perquè també li ha tocat». La perruqueria es va convertir en algun moment en un improvisat local de tast de cava, i Laura Gimeno Martín, de 22 anys, va demostrar-ho instintivament mentre se'n feia creus.

A madò Magdalena els rul·los no li pegaren al sostre de la perruqueria de miracle i perquè duia posada la xarxeta. Tan emocionada estava la senyora que no podia ni parlar, però no va dubtar ni un moment a sortir amb els rul·los al carrer i demostrar que la loteria pot canviar la vida a qualsevol. En definitiva, que ahir varen ser moltes les que perdonaren tallades massa curtes i permanents espenyades. Però no és aquesta l'única història curiosa que ens queda. A l'administració del carrer Francesc Manuel de los Herreros Neus Roig es va enfrontar al dia de més nervis de la seva vida. Només fa dos anys que regenta aquest establiment i amb vint-i-cinc ja ha donat un dels premis més importants del sorteig més esperat. Ahir també se'n feia creus.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris