algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

L'Ajuntament paralitza unes obres il·legals a l'abocador de Son Forté

Encara no s'ha donat cap permís per començar la planta de triatge

L'Ajuntament d'Artà ha paralitzat unes obres que l'empresa Triatge 2000 ha començat a l'abocador de Son Forté. Cal dir que en aquesta zona està previst construir una planta de triatge. De fet, l'empresa Triatge 2000 ja ha presentat el projecte per fer les instal·lacions en qüestió, però encara no en té cap permís. Segons explicà el batle d'Artà, Montserrat Santandreu, «les raons d'haver fet aturar aquestes obres se centren en el fet que únicament i exclusiva se n'ha començat a tramitar l'expedient, no tenen ni la declaració d'interès general, ni l'estudi d'impacte ambiental, ni la llicència d'activitats».

«Hem decidit paralitzar les obres en aquest moment en què només havien començat a escampar el formigó i val més aturar-les ara que no quan tot estigués més avançat», explicà Santandreu. El batle afirmà també que «la notificació de la paralització de les obres s'ha comunicat als propietaris de l'abocador i als tècnics redactors del projecte, així com també a l'empresa Triatge 2000, que està formada per distintes entitats privades».

Segons explicà el batle, «d'ençà que el projecte per a la planta de triatge va entrar a l'Ajuntament, seguit seguit els agents de la Policia Local passaven per la zona per comprovar-hi les actuacions de l'empresa, ja que se sospitava que ens podríem trobar amb aquesta situació». De tota manera, Santandreu ha assegurat que «de moment l'autorització per començar a construir la planta de triatge està molt endarrerida, ara continua l'activitat de l'abocador per mor de la situació que es viu en tot allò que fa referència al tema».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris