lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Els comerciants es manifesten amb cotxes contra la reforma de la circulació

Mig centenar de vehicles formaren una cadena que recorregué els carrers cèntrics

La crispació dels comerciants de Campos envers la reforma circulatòria «del més pur estil dictatorial» aplicada per l'equip de govern, PP-UC, i els consegüents perjudicis econòmics que els ha ocasionat, ha assolit tal extrem que ahir al migdia es manifestaren en el carrer. Cap a les 13.00 hores, mig centenar de botiguers prengueren amb els seus cotxes, farcits de pancartes reivindicatives en contra de la reforma viària, alguns dels més cèntrics carrers de la localitat.

Durant els trenta minuts de manifestació, els empresaris formaren una cadena amb els seus turismes que en circulació lenta, però amb toc de clàxon i xiulet intermitent, recorregueren els carrers Sitges, plaça Major, Parròquia, Bisbe Tallades, Convent i Amer. Malgrat tot, fou davant l'Ajuntament on els manifestants deixaren sentir més la seva presència amb l'augment del so de xiulet i clàxon.

Al seu pas per davant la Casa Consistorial, hi havia quatre agents de la Policia Local que controlaven la manifestació pacífica. El renou va despertar la curiositat d'alguns funcionaris de l'Ajuntament que sortiren al carrer per veure el que passava. Alguns membres del Consistori campaner tan sols s'atreviren a guaitar per la finestra dels seus despatxos, però en cap moment no donaren la cara.

«Si el carrer és tancat, el calaix s'ha acabat» o «Obriu-nos el carrer», foren algunes de les frases que els comerciants col·locaren sobre els seus cotxes com a acte de protesta. Leonor Miró, presidenta del col·lectiu, explicà que «el motiu de la protesta és recuperar el trànsit pel centre, perquè, si no, haurem de tancar forçosament els nostres negocis».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris