muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Sampol promet 400 milions a l'Olivar si s'hi aplica la normalització lingüística

Demana que totes les retolacions de les botigues interiors siguin escrites en català

El vicepresident del Govern balear, Pere Sampol, va supeditar ahir un ajut de 400 milions de pessetes per a la reforma del mercat de l'Olivar al fet que els plans de normalització lingüística avancin ferm en aquest espai. Així ho va explicar el mateix Sampol en la visita que va fer al mercat per tal d'oferir la tradicional felicitació nadalenca als placers.

El vicepresident es va interessar de manera molt especial pel projecte de reforma del mercat, que és a punt de dur-se a terme. En aquest moment s'espera que s'aprovin tots els permisos municipals i que arribin les llicències d'obres pertinents per contractar els treballs, valorats en 1.200 milions de pessetes. «Aquí hi ha un projecte molt ambiciós de més de mil dos-cents milions de pessetes que inclou la reforma integral, sense comptar després les inversions que haurà de fer cada un dels petits comerciants en els seus llocs de venda», va dir Sampol. «Per part del Govern podem arribar fins a una aportació al voltant de la quantitat de quatre-cents milions de pessetes, una aportació que consider molt important i vital per tal que aquest projecte pugui tirar endavant».

El vicepresident es va trobar moltes de botigues i paradetes tancades durant la seva visita al centre i explicà que «això és degut que aquest mercat està molt degradat. El fet que moltes de les botigues siguin tancades és una conseqüència lògica». De totes maneres, «allò més positiu no és només que la directiva estigui pensant en la reforma física del mercat, sinó que les iniciatives van encaminades cap a un pla molt més ambiciós que inclou la possibilitat de venda i repartiment a domicili, la instal·lació d'una guarderia per als infants i en general de tot un seguit d'ofertes que tornaran a fer aquest comerç molt competitiu».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris