nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Condemnat a sis anys de presó per una violació en un solar de Son Rapinya

Claudio Morcillo, de 61 anys, practicà el sexe sis vegades amb la víctima, segons aquesta

L'Audiència de Palma ha condemnat a sis anys de presó Claudio Morcillo León, de 61 anys, que ha estat declarat culpable d'un delicte d'agressió sexual. L'home violà una dona de 48 anys a la qual havia conegut gràcies a un anunci de contactes que insertà aquesta a la premsa.

Els fets tingueren lloc el mes de gener de 1999 i a conseqüència del desagradable incident la dona ha hagut de rebre tractament psiquiàtric ja que patí un trastorn posttraumàtic. Acusat i víctima quedaren citats a Son Rapiya i després de conversar durant unes hores, quedaren a veure's aquell mateix vespre. Claudio acompanyà la dona fins una discoteca on havia quedat amb una amiga, però com aquesta no hi era, la víctima li va demanar que la tornàs a acompanyar fins a Son Rapinya.

Fou en aquest trajecte de tornada quan el processat aparcà el vehicle a una esplanada propera a Son Rapinya i obligà, segons el tribunal, la dona a mantenir relacions sexuals. Sembla que els fets varen ocórrer a l'interior del vehicle de l'acusat que amenaçà la víctima amb estrangular-la si no accedia a satisfer els seus desigs sexuals.

Claudio Morcillo negà en tot moment els fets que se li imputaven en el judici, que tingué lloc fa unes setmanes a l'Audiència de Palma. Mentre, la seva defensa assenyalà que les relacions sexuals varen ser consentides.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris