muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

Massot i Monserrat ja són nous magistrats del Tribunal Superior

Tota la judicatura assistí a l'acte celebrart al Palau de Justícia

Els nous magistrats del Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJB), Miquel Massot i Antoni Monserrat, prengueren ahir possessió dels càrrecs en una senzilla i emotiva cerimònia presidida per Àngel Reigosa, president de l'Alt Tribunal, celebrada a la sala de vistes del Jurat. Massot fou apadrinat pel magistrat Javier Muñoz, instructor del cas Calvià, i Monserrat pel president de la Sala d'allò Social, Miquel Suau.

Ambdós són integrants del TSJB, elegits pel Consell General del Poder Judicial (CGPJ) a proposta del Parlament de les Illes Balears, iniciaren ahir mateix la seva nova tasca amb la recepció dels seus primers casos. Tant Massot com Monserrat, amb el suport del Pacte de Progrés i del PP respectivament, substituiran altres dos magistrats ja retirats: Juan López Gayá i Rafel Perera. Assistiren a l'acte, a més dels familiars i amics de Massot i de Monserrat, el fiscal en cap de les Balers, Antonio de Vicente Tutor, el degà del Col·legi de Missers de les Balears, Llorenç Ros, i l'advocat de l'Estat Tomàs Mir, entre d'altres personalitats.

Monserrat va néixer el 28 de febrer de 1967 a Palma, està casat i té quatre fills. És advocat especialista en Dret Civil, Mercantil i Internacional Privat, així com en Dret Matrimonial. Miquel Massot, per la seva banda, va néixer l'11 d'octubre de 1940 a Felanitx i és llicenciat en Dret per la Universitat de Saragossa, així com doctor per l'Autònoma de Barcelona. També és catedràtic numerari de l'escola universitària d'estudis empresarials i professor titular de Dret Civil.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris