muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Joan Feliu deixa de ser el cap de la Policia després d'arribar a un acord amb Cort

Passa a ser director de Formació i Estudis Policíacs

Joan Feliu deixarà de ser el cap de la Policia Local de Palma després d'haver arribat a un acord amb el batle de la ciutat, Joan Fageda. L'intendent de la Policia serà designat per al càrrec de director de Formació i Estudis Policíacs. A nivell policíac, la Prefectura sembla que es repartirà entre els dos comissaris, Mut i Cabellos, que posseeixen el màxim grau en la Policia després de l'intendent en cap Feliu, que conservarà el seu càrrec sense exercitar-lo.

En un comunicat que l'Ajuntament de Palma va enviar ahir als mitjans de comunicació, es diu textualment que «en aquests moments, i per raons d'estratègia operativa, els responsables polítics de la Policia Local creuen convenient separar, en la seva organització, la línia executiva de la de formacó i estudis». «Per aquest motiu "afegeix el comunicat", s'ha demanat al senyor Joan Feliu, intendent en cap de la Policia Local, a qui es reconeixen els seus drets legals al càrrec funcionarial obtingut per oposició fa més de vint anys, que cessi temporalment en la Prefectura Operativa de la Policia Local, a la qual cosa ell ha accedit, a pesar seu i per raons de responsabilitat professional».

Per últim, la nota de premsa remarca que «en qualsevol cas i atès que aquesta Batlia continua confiant en la tasca professional del Sr. Feliu, se'l designarà per al càrrec de director de Formació i Estudis Policíacs, amb dependència directa de la mateixa. Aquesta situació comporta, d'acord amb la normativa vigent, la reserva del seu actual lloc de feina». La dimissió de Feliu no ha resultat tan fàcil com esperava l'Ajuntament de Palma. A mitjan mes de novembre José Manuel Sierra, responsable de l'àrea de Governació de l'Ajuntament de Palma, va demanar a Feliu que deixàs d'exercir com a màxim responsable de la Policia Local.

Inicialment a Joan Feliu se li donà de termini una setmana perquè comunicàs si acceptava de manera voluntària dimitir del citat càrrec, però aquest ultimàtum no es va complir i fins ahir l'Ajuntament no havia pogut arribar a un acord amb l'excap de la Policia Local. També s'ha de recordar que a principis d'aquest mes hi va haver una reunió de Fageda amb Feliu a porta tancada per tractar de convèncer-lo que deixàs el càrrec. En aquella ocasió tampoc no es va arribar a un acord.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris