lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

El Parlament aprova els pressuposts del 2001, que pugen a 158.000 milions

Mesquida diu que s'ha aconseguit una «adequada priorització» de les polítiques del Govern

El Parlament balear va aprovar ahir els Pressuposts Generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB) pel 2001, que pugen a 158.148 milions de pessetes. El Govern del Pacte de Progrés ha acceptat al llarg de dues llargues sessions parlamentàries, quatre de les 357 esmenes que havien quedat vives per al debat després que tant els Pressuposts com la Llei d'Acompanyament haguessin passat ja per comissió i ponència perlamentàries. El conseller d'Hisenda, Joan Mesquida, va ressaltar ahir que són els «millors possibles» i en va destacar el fet que l'Executiu hagi sabut efectuar una «adequada priorització» de les polítiques que durà a terme en el pròxim exercici.

Mesquida va resaltar quatre línies bàsiques en aquest ordre de prioritats apuntat: benestar social, economia productiva, infraestructures i innovació tecnològica. El conseller va dir que la «satisfacció» dels comptes de la CAIB no és una alegria «còmoda» perquè les «necessitats són moltes i els recursos escassos», però que es tracta dels millors pressuposts possibles en tant que palesen que hi ha «sintonia» entre allò que pensa el Govern i allò que pensen els ciutadans.

Les quatre esmenes del PP aprovades en el debat pressupostari fan referència a la creació d'una oficina d'assistència a les víctimes del delicte als jutjats d'Eivissa, per a la qual s'ha obert una línia de 1.000 pessetes, pel que fa a la Conselleria de Presidència.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris