muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

L'antic quarter de la Guàrdia Civil s'esbucarà per construir-hi l'institut

L'estructura actual és obsoleta i no hi permet cap tipus d'ampliació

L'antic quarter de la Guàrdia Civil de Porreres haurà de ser enderrocat per construir-hi l'institut d'ensenyament secundari. L'edifici de la Benemèrita ha quedat obsolet i l'estructura no hi permet cap tipus d'ampliació.

Cal dir que en un principi es preveia que el recinte fos reformat per emplaçar-hi el futur institut, però segons explicà el tinent de batle de l'Ajuntament, Joan Barceló (PSM), «des de la Conselleria encara no ens han confirmat res oficialment, però podem afirmar que el quarter haurà de ser tomat en terra». Barceló afirmà també que, segons els tècnics, «l'estructura de l'immoble no és idònia per a la construcció de l'institut, ja que per poder tenir les aules necessàries s'han de construir dues plantes més i la Conselleria no vol fer instituts de més de dues plantes».

L'edil nacionalista comentà que «de tota manera cal dir que el solar on està el quarter és suficient per fer-hi un institut d'ensenyament secundari obligatori (ESO) i tal vegada, si fes falta, s'agafaria un poc de terreny de l'Escola Nova». Per altra banda, Barceló explicà que «la Sala estudiarà la compra d'algun solar prop del quarter per si mai volem sol·licitar el batxillerat». Segons va anunciar el conseller d'Educació en el seu moment, l'institut de Porreres estarà a punt per al curs 2002-2003.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris