algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Els 25 grups de música jove de la ciutat tindran un local per fer-hi els assaigs

El Consell de Mallorca i la Sala han firmat un conveni per habilitar un soterrani

Els 25 grups de música integrats per joves de Manacor podran disposar ben aviat d'un local adequat per realitzar els seus assaigs. Així, s'acompleix una de les més històriques reivindicacions de l'associacionisme juvenil del poble, ja que els joves músics manacorins podran veure materialitzades les seves aspiracions musicals en un soterrani totalment insonoritzat que s'ubica a la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Manacor.

L'habilitació d'un local d'assaig per a grups de música neix com a resposta a una demanda expressada per un bon nombre d'agrupacions musicals que tenen dificultats per accedir a locals adequats per assajar i que es veuen obligats a tocar en cases particulars sense condicions i, sovint, ocasionen molèsties als veïns. «El més greu és que altres grups ni tan sols poden accedir a espais particulars i aquesta circumstància els impedeix desenvolupar-se i tenir continuïtat com a formació musical», explicà la vicepresidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Vadell. Vadell signà ahir al matí un conveni de col·laboració amb la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Manacor, Margalida Fons (PSM), per a la creació d'un local d'assaig.

El local d'assaig acompleix un objectiu important «en fomentar l'associacionisme i la col·laboració entre els diferents grups, en la mesura que l'espai serà autogestionat per les formacions musicals, encara que sempre amb la supervisió de l'Oficina d'Informació Juvenil», manifestà Fons. En aquest sentit, es vol establir un reglament d'ús amb les normes que els grups hauran de respectar i es fixaran els horaris entre els usuaris, puntualitzà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris