algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

Una gran reforma de trànsit facilitarà l'accés de vehicles al centre històric

La Policia proposa un control automàtic dels cotxes a les àrees restringides

L'Ajuntament de Pollença vol aplicar una gran reforma de trànsit a tot el poble per facilitar el desplaçament de vehicles pel centre històric. L'equip de govern té ja una proposta elaborada per la Policia i que serà presentada al proper ple. La necessitat d'emprendre aquests canvis ha estat motivada per les obres de creació de l'àrea per a vianants dins del nucli antic. Aquesta zona ha deixat el poble dividit en dues zones, de manera que els conductors no tenen més remei que realitzar unes grans volteres per accedir amb cotxe fins al centre.

Així, i amb l'objectiu de crear una espècie de ruta de circumval·lació, s'han emprès alguns canvis importants. A partir d'ara tindran un doble sentit de trànsit els carrers Cecili Metel, avinguda Pollentia, Mare Alberta, Sor Cifre de Colonya, Puig de Maria i alguns trams del carrer Mar amb Pare Vives, Formentor i camí de Ternelles. A més, es preveu crear una ruta per Tito Citadine de manera que quedi amb un únic sentit de pujada cap a Sant Jordi. Des d'aquí es proposa continuar cap als carrers Barques, Horta, Montesion, Jesús i Joan Guiraud.

Des d'aquest darrer punt es podrà girar cap a Sant Domingo o bé cap al carrer Roser Vell, que tindrà un sol sentit a la part baixa de Vall Colonya fins a l'ermita del Roser Vell i la carretera de Pollença. Els carrers Mar i Horta des del creuer del pont romà amb Greuat fins a la plaça dels Senglars només tindran un sentit. Mentre que Formentor serà de sentit únic cap al carrer Mar i es manté el doble sentit a l'avinguda Argentina i el tros final de Reina Maria Cristina i Sor Flor Ricomana.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris