algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Joan Rita fou reelegit al capdavant de la presidència del GOB-Mallorca

L'organització presenta el resum d'activitats i econòmic de l'any

DdD. Palma.
L'actual president del GOB de Mallorca, Joan Rita, fou reelegit en el seu càrrec per a dos anys més durant una assemblea general que es va aprofitar per renovar part de la junta directiva de l'organització ecologista i per presentar el resum d'activitats i el balanç econòmic del 2000.

Entre les activitats reivindicatives que ha realitzat l'organització durant els darrers dotze mesos destaquen la campanya «Mallorca al límit», amb l'objectiu de frenar la pressió urbanística a l'Illa; les marxes en favor de la utilització del tren, així com també les campanyes en contra de l'ampliació prevista de la carretera de la Universitat de les Illes Balears i del pla energètic que va presentar l'Executiu i que els dugué a demanar-ne la retirada o bé la modificació dràstica.

En relació amb les activitats de camp el GOB ha continuat el seu estudi i seguiment de la població a Mallorca de la milana reial per evitar que s'extingeixi; les campanyes d'anellament d'aus a Cabrera i la Dragonera i les activitats que solen realitzar els grups juvenils. Segons Miquel Àngel Marh, aquest ha estat, així mateix, l'any dels parcs naturals «ja que el Govern ha manifestat la seva intenció d'augmentar les àrees naturals a les Balears».

El GOB també ha intensificat els seus esforços en les activitats educatives fins a tal punt que, durant el darrer exercici, aquestes campanyes han arribat a més de 13.000 escolars de tota l'Illa. Finalment, March va voler destacar l'aposta del GOB de Mallorca per la divulgació de les seves activitats a través de les noves tecnologies: «Hem apostat per internet per donar a conèixer les nostres activitats en una pàgina web que s'actualitza pràcticament cada dia i que de cada vegada és més visitada».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris