algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Professors i pares volen una reforma urgent de l'escola Guillem Galmés

La coberta caigué fa tres mesos i s'hagueren d'evacuar 64 alumnes per evitar accidents

Els professors i els pares d'alumnes del col·legi mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç han manifestat la seva indignació envers la «precarietat de condicions en què viuen els professors i escolars del centre, pel ruïnós estat de l'estructura en què es troba el centre docent».

En aquest sentit, el col·lectiu afectat exigeix una reforma urgent de la coberta de l'escola pública, ja que des de fa gairebé dotze mesos els estudiants no poden rebre les classes a les aules que els pertoca. El director del centre, Joan Mayol, també ha estat ben crític amb la situació en la qual viuen professors i escolars. «A principis del mes d'octubre passat, va caure a terra una part de la coberta del passadís del primer pis, com també la de sis aules més d'aquest bloc del centre docent, a causa d'un seriós problema de goteres que va podrir les bigues de fusta», va explicar el director de l'escola de Sant Llorenç. L'estat de la coberta de l'edifici va provocar «la urgència d'evacuar sis aules perquè la vida dels alumnes corria perill, davant l'evident inestabilitat del sòtil», va afegir Joan Mayol.

El director es queixa que «la Conselleria d'Educació i Cultura, després de tres mesos d'espera, encara no ens ha notificat quan han de començar les obres de reforma, tot i estar en una situació molt incòmode perquè quan va caure el sòtil ens vàrem veure en l'obligació de traslladar un total de 64 alumnes a l'edifici de ca ses Monges». Fins i tot, el director de l'escola i els pares d'alumnes s'han atrevit a dir que «si la situació continua així, tenim la intenció de tancar l'escola». Tot i això, el consell escolar va adreçar una carta a l'Ajuntament de Sant Llorenç i una altra a la Conselleria perquè actuïn urgentment.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris