muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Cort restringeix a partir d'avui els accessos a la plaça d'Espanya

Posa en marxa mesures de trànsit i vigilància per les festes de Nadal

L'àrea de Governació i Seguretat Ciutadana anuncià ahir al capvespre i per fax als mitjans de comunicació que ha previst l'adopció de mesures especials de seguretat i trànsit, que entraran en vigor avui dimarts i restaran vigents fins dia 7 de gener. Entre elles figura restringir al trànsit els accessos a la plaça d'Espanya. La secció de Trànsit de l'àrea de Governació ha programat canvis en la regulació circulatòria, bàsicament a la zona de les Avingudes i rodalies, que restaran vigents igualment durant les festes de Nadal.

Les modificacions més destacades són les següents: carrer Aragó: prohibició de gir a la dreta en direcció al carrer Gilabert de Centelles i prohibició d'estacionament de vehicles entre Gilabert de Centelles i Vinyassa. Quant a les Avingudes, es prohibeix el gir a l'esquerra cap a Bisbe Perelló i es prohibeix l'accés de vehicles a la plaça d'Espanya i del carrer Marie Curie de les 11 a les 14 hores i de les 17.30 a les 21 hores.

Per part de la Policia Local, s'ha habilitat un contingent especial de reforç nadalenc integrat per un sergent, 2 oficials i 16 agents. Aquests 19 efectius centralitzaran la seva activitat en les tasques especials programades per a les setmanes de Nadal, consistents en el recorregut a peu de les zones amb major afluència de públic, la configuració de patrulles estàtiques en punts estratègics de la ciutat i l'habilitació d'àrees d'assistència al ciutadà amb presència estable d'agents amb vehicles policíacs.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris