nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Antich diu que el PP no té líder i Matas apunta que «comença el compte enrere»

Ambdós dirigents es llançaren acusacions en el transcurs dels sopars de Nadal

Ni els sopars nadalencs calmen els ànims a Jaume Matas i a Francesc Antich en la pugna que mantenen des de fa mesos. Mentre que el ministre de Medi Ambient assegurava que els ciutadans de les Balears «s'han adonat de l'espectacle que dóna el Govern», el president balear explicava als seus militants que «Matas actuava a les Illes com si fos el seu corral».

El sopar nadalenc del PP reuní dissabte prop de 1.500 militants en el Casino, on Matas es va convertir en l'estrella de l'acte. El ministre saludà gairebé tots els assistents acompanyat pel batle, Joan Fageda. En el seu discurs, Matas recordà que el PP «ha fet història a les Balears pels resultats obtinguts en les eleccions generals». Així mateix, animà a fer «una oposició ferma». «El que tenim davant ja ho veis; el temps posa cadascú al seu lloc i tots els ciutadans ja s'han adonat de l'espectacle que està donant el Govern».

El ministre de Medi Ambient anuncià que «a partir d'ara ha començat el compte enrere i els dies del PP a l'oposició s'estan acabant». De la seva banda, els socialistes també es reuniren dissabte en el restaurant Son Termens. El president del Govern, Francesc Antich, aprofità per llançar durs atacs a Matas i al Govern central. Per Antich, «el PP balear és un partit sense líder, amb un senyor que fa de portaveu en el Parlament quan l'autèntic líder és a Madrid, i va i ve cada cap de setmana».

El secretari general dels socialistes criticà el PP balear, que qualificà d'«adversari poc potent». «Només fa una política destructiva i només presenta recursos davant el Constitucional», justificà. Antich qüestionà que el PP demanàs una comissió d'investigació per la compra d'Albarca i es Verger, «mentre que el Ministeri de Medi Ambient ha adquirit unes finques a Menorca per molts més doblers». «La presentació de la nova adquisició es va fer a la seu del PP a Menorca; és un exemple clar de política deslleial», digué.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris