muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

El santuari de Sant Salvador tindrà una hostatgeria després de 30 anys d'esperar

La junta de l'ermita conclourà la tasca constructiva que iniciaren els eremites el 1940

Aïllats de la vida material, els eremites que vivien en comunitat en el santuari del puig de Sant Salvador de Felanitx, a més de dedicar-se a la contemplació mística, entre els anys 1940 i 1967, s'engrescaren en la construcció d'una hostatgeria per acollir els pelegrins. El resultat d'aquests 27 anys de treball fou un imponent edifici de tres plantes que s'eleva sobre un penya-segat. Malgrat que els eremites hi treballaren de valent, deixaren l'obra sense concloure. Ara, després de més de tres dècades es finalitzarà la tasca dels místics de Sant Salvador.

La junta de l'ermita de Sant Salvador de Felanitx serà la responsable de continuar i concloure la tasca iniciada pels eremites fa devers seixanta anys amb la finalitat que qualsevol visitant pugui romandre durant la nit en una de les cel·les del santuari de Sant Salvador i, d'aquesta manera, poder gaudir de la tranquil·litat que ofereixen aquests paratges allunyats de la vida mundana.

El rector de la parròquia de Sant Miquel de Felanitx, mossèn Llorenç Lladó, va explicar que la junta «treballa, pensa i organitza tots els detalls perquè els indrets del santuari tornin a tenir vida i no decaiguin en l'oblit com havia passat fins aquests moments. Així, la conclusió d'aquestes obres és una prova evident d'aquest afany».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris