algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Joves del municipi ocupen casetes i finques rústiques abandonades

La Policia ha detectat aquest fenomen en els controls contra l'absentisme escolar

Grups de joves del municipi estan ocupant finques rústiques i casetes abandonades per disposar d'un racó on divertir-se. Aquest fenomen, similar en certa manera al dels «okupes» que es produeix a les grans ciutats ha estat detectat per la Policia Local arran dels controls que efectuen de manera regular contra l'absentisme escolar als instituts.

En aquesta vigilància es varen anar detectant diferents punts a fora vila on es reunien els estudiants que s'absentaven d'anar a l'institut. En molts de casos es tractava de casetes d'eines abandonades que fins i tot passaven per ull. Els joves amb les seves mans i amb els materials que poden arreplegar les van adobant fins a aconseguir que siguin mínimament habitables.

D'altres vegades es tracta de barraques ben fetes. Fins i tot, recentment s'ha trobat el cas que, en un pinar privat, s'ha trobat que es construeix una casa elevada sobre un arbre. La Policia ha informat que en alguna ocasió s'han forçat els panys o finestres de cases de camp per utilitzar-les amb aquesta finalitat.

Quan els propietaris han presentat denúncia s'ha comprovat que la major part dels casos s'ha tractat de jovençans que ho feien per diversió. La Policia no pot actuar en cap cas per fer retirar les construccions si no existeix cap denúncia per part de l'amo de la propietat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris