algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Celebren la jornada institucional

La diada va ser el colofó final de la commemoració del 700è aniversari de la vila

El municipi va viure ahir una jornada institucional que suposa la conclusió de tots els actes de celebració del 700è aniversari de la vila de Santanyí. Per aquest motiu, l'Ajuntament va aprofitar per inaugurar una sèrie de serveis municipals que «contribuiran a millorar i a enriquir la infraestructura del nostre municipi», va dir el batle de Santanyí, Miquel Vidal (PP).

Als diferents actes, hi va assistir com a convidat el ministre de Medi Ambient, Jaume Matas, no obstant això, no hi havia cap altre càrrec del Govern balear ni del Consell Insular de Mallorca. La primera inauguració va ser la del menjador i l'escoleta municipal que acollirà els nins i les nines de zero a tres anys.

Per altra banda, en aquest edifici també s'hi ha instal·lat el menjador escolar, que està obert a tots els alumnes d'infantil i primària del col.legi Blai Bonet. El cost total de les obres puja als 50 milions de pessetes. També es va inaugurar el nou parc infantil prop de les instal·lacions esportives del poble, perquè tots els nins i les nines puguin gaudir d'un espai d'oci propi, el pressupost del qual és de 20 milions de pessetes.

Així mateix es va inaugurar la piscina municipal coberta i climatitzada. Actualment la utilitzen un total de 1.500 usuaris i es caracteritza perquè és un servei totalment gratuït. El cost de la piscina ha arribat fins als 77 milions de pessetes. Cal dir que la piscina ja hi era, allò que passa és que a causa de la demanda que hi havia es va creure convenient cobrir-la per poder utilitzar-la durant l'hivern.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris