algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Madrid bloqueja ajudes de la UE per valor d'uns 2.400 milions

El CIM haurà de començar les plantes de reciclatge sense els doblers

El Consell de Mallorca es veurà obligat a iniciar les obres de les plantes de reciclatge de residus sense haver rebut ni una pesseta de la UE malgrat que estava acordada una ajuda de 2.400 milions.

El fet és que el Govern central té bloquejat des del mes de febrer el repartiment de 2.400 milions de pessetes al Consell en concepte de subvencions de la Unió Europea al pla de residus, segons denuncia el responsable de residus del Consell de Mallorca, Miquel Àngel Borràs.

El Govern va incloure el febrer aquestes subvencions entre els projectes presentats a la Unió Europea, però el Consell encara no té una contestació oficial sobre si rebrà o no finalment els fons.

Borràs afirmà que és imprescindible conèixer ja si el Consell disposarà o no d'aquesta subvenció, ja que abans del 31 de desembre, és a dir, en dues setmanes, la institució insular haurà de decidir quins són els projectes en els quals s'han d'iniciar les obres l'any que ve.

Borràs assegura que el Consell es troba en aquests moments en una situació delicada, ja que urgeix prendre una decisió sense saber si hi haurà o no les ajudes de la UE repartides a través del Goven central.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris