nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

El PP de Palma inicia la seva divisió en quinze juntes locals de districte

Altres municipis de l'Illa, com Calvià, podrien adoptar aquesta fórmula de «proximitat»

La Junta Local de Palma del Partit Popular (PP) ha iniciat aquesta setmana la dissolució de la seva estructura actual per transformar-se, l'organització única de la capital, en quinze juntes locals de districte. Un nou òrgan, la Junta Territorial de Palma, coordinarà, una vegada acabat el procés iniciat el passat dilluns dia 11 de desembre, els quinze equips que gaudiran de competències pròpies i d'autonomia de decisió.

La diputada autonòmica Mabel Cabrer, secretària general del PP de Mallorca, afirma que l'objectiu de la metamorfosi estructural té un clar objectiu: «Apropar el partit als ciutadans». La intenció d'aquest mandat congressual, sorgit del recent congrés del PP mallorquí, ha quedat fixat en l'anomenat Reglament d'organització de la següent manera.

«El PP de Palma desitja ser més a prop, en la presa de decisions, dels veïns i veïnes de la nostra societat, amb el desig de donar resposta a les inquietuds polítiques que plantegen els nostres ciutadans i fer-ho des de la immediatesa que proporciona la proximitat».

Quatre dels quinze districtes de Palma han escollit aquesta setmana que avui acaba la composició dels respectius comitès executius: centre antic, plaça des Pont, Hornabeque i Eixample. Dilluns i dimarts vinent s'escolliran els d'Aragó i s'Horta, i al llarg de tot el mes de gener s'esdevindrà la resta del calendari electoral: Ponent, na Burguesa, s'Escorxador, plaça de Toros, carretera d'Inca, Llevant, Rural, es Pla i Platja de Palma.

«Una vegada escollides totes, s'estudiarà l'obertura de seus en cada un dels districtes», anuncià Cabrer, responsable de Renovació de la direcció del PP de Mallorca. Cada un d'aquests comitès executius està format per una presidència, una secretaria local de districte i un nombre de vocals que pot anar des d'un mínim de cinc fins a un màxim de vint-i-un.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris