nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

El Govern Antich dedica a Ernest Lluch un centre per a la societat civil

Es tracta de l'antic convent de les monges reparadores del carrer de La Rosa

72582

El president Antich va descobrir la placa en honor a Lluch.

CURRO VIERA.

«És per nosaltres una gran satisfacció poder inaugurar aquest edifici en honor a Ernest Lluch i omplir el buit existent en matèria d'infraestructures per a les diferents associacions de la nostra comunitat». Així es va manifestar ahir el president del Govern balear, Francesc Antich, a la posada de llarg de la reforma de l'antic convent de les monges reparadores.

Aquest edifici es va construir entre els anys 1960 i 1962 i es va adscriure a la Conselleria de Sanitat i Consum l'any 1995 i és una cessió per 99 anys de l'Ajuntament de Palma a la Comunitat Autònoma. «És molt important que en aquests moments siguem capaços de donar sortida a la demanda de les entitats i associacions que treballen en diferents àmbits», explicà Antich.

L'edifici, que compta amb planta baixa i tres pisos, ocupa una superfície total aproximada de 1.200 metres quadrats, «respon al nostre esperit de potenciar la màxima participació del teixit social per tal que la societat de les Illes vagi endavant.

En aquest sentit consideràvem que implicar-nos al màxim en aquest fet era facilitar locals a entitats que tenien moltes de dificultats i la feina de les quals és vital. El Govern i tots els ciutadans consideram imprescindible que es desenvolupi aquesta tasca i per això necessitam que es donin les condicions necessàries per desenvolupar-la».

Per la seva banda, la consellera de Sanitat del Govern balear, va explicar que la reforma de l'antic convent ha costat a les arques de la comunitat poc més de 46 milions de pessetes. «Hem de tenir en compte que aquestes obres suposen bàsicament el condicionament de l'edifici als impedits físics mitjançant la supressió de les barreres arquitectòniques».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris