algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Un grup de veïns reclama que s'obri l'antic camí que travessa es Cabàs

El col·lectiu ALES ha convocat una excursió de protesta per reivindicar l'ús públic de la via

El grup ALES reclama que s'obri el camí des Cabàs, que roman tancat des de fa anys amb barreres al seu pas per dins la possessió que porta aquest mateix nom.

Els representants d'aquest grup expliquen que el camí figura en el catàleg municipal com a via pública i que, per tant, no és legal l'existència de les barreres mitjan traçat.

A més a més, s'ha indicat que hi ha mapes de Mallorca antics i altres de turístics més recents en els quals figura aquest camí. Malgrat això, des de l'Ajuntament no s'ha fet cap passa per exigir-ne l'obertura. El camí des Cabàs parteix de davant les cases de Son Torrella i arriba fins a Bunyola just per la zona del cementeri.

Aquesta camí forma part de l'antiga via de comunicació que connectava Alaró i Bunyola tot passant per la vall de Coanegra. En aquests moments només una petita part de l'antic traçat es troba en ús, mentre que la resta del camí gairebé ha desaparegut com a tal. De fet, un tram encara obert es troba del tot deixat. Les herbes l'han envaït i fins i tot s'hi han abocat pedres de manera massiva.

Malgrat això, les propietats que el voregen han mantingut el tancament sense intentar fer-lo seu. Des d'ALES es reclama a l'Ajuntament que faci els tràmits necessaris perquè es reconegui l'ús públic del camí i el seu dret de pas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris