nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Els solars del polígon es vendran l'any que ve, amb una dècada de retard

L'àrea de serveis s'ubicarà en uns 19.900 metres quadrats en el camí des Cós

La posada en funcionament de l'àrea de serveis de Petra aviat serà una realitat. Precisament, els solars del futur polígon industrial del municipi petrer sortiran a la venda aproximadament d'aquí a un any, tal com va informar el batle de Petra, Joan Font (PSM). La futura àrea de serveis quedarà ubicada en una extensió de 19.900 metres quadrats situats per la zona del cementeri. La delimitació exacta del polígon industrial serà entre el camí des Cós i la carretera de Santa Margalida.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Petra va aprovar en la passada sessió plenària de dijous vespre la ubicació del polígon industrial amb la finalitat que Gestur, empresa que s'encarregarà de construir i gestionar el projecte, pugui comprar els terrenys als propietaris. L'empresa Gestur està integrada pel Govern de les Illes Balears, els consells de Mallorca, Menorca i Eivissa, el Govern central i entitats bancàries.

Molts treballs de camp han estat necessaris per decidir la ubicació ideal pel futur polígon de Petra. En aquest sentit, el regidor nacionalista Bartomeu Gual va explicar que s'havien realitzat prospeccions per molts indrets del municipi. Des d'un primer moment «vàrem perseguir dos objectius fonamentals, el primer dels quals és que hi hagi una bona accessibilitat i el segon, que sigui un indret prou visible des de la carretera», ha explicat Gual que també va afegir «és una zona on cap a la qual mai no podria créixer el nucli urbà del municipi».

Ara, l'empresa Gestur s'encarregarà d'adquirir els terrenys, asfaltar els carrers i dotar aquest solar de la xarxa del clavegueram. Aquestes obres ocuparan un total de 7.900 metres quadrats i els 12.000 metres restants seran solars destinats a les empreses. L'àrea de serveis de Petra arriba després de més de 10 anys de tires i afluixes entre el PSM i l'Agrupació d'Agricultors, actualment a l'oposició.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris