algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Escola Es Pont: més de 200 nins comprimits en un pati de 850 metres

Fa dotze anys que els seus pares lluiten perquè sigui ampliat

Els infants del col·legi Es Pont de Son Gotleu només tenen 4'2 metres quatrats de pati per poder jugar. Més de 200 nins han de compartir un espai de 850 metres. Hi ha molta d'indignació entre els pares dels alumnes, ja que la situació que viuen els al·lots és del tot tercermundista.

Però el que més indigna és que aquesta situació s'està vivint des de fa dotze a aquesta escola d'educació infantil i primària de Son Gotleu. Ahir, els pares i professors del centre, cansats de patir problmes i que «ens passin amb cançons», decidiren denunciar els problemes d'espai que tenen. Si no es troba una solució immediata estan disposats a radicalitzar les seves protestes i tallar el trànsit en el carrer Indalecio Prieto fins que faci falta.«Ha passat una dotzena d'anys i ja estam farts de sentir que ens donen terminis, hem de passar a l'acció ja mateix», asseguraven els diferents membres de l'AMPA, cansats de les negatives de Cort a l'ampliació del pati.

Les seves peticions i les seves esperances han quedat gairebé exhaurides en saber-se que Cort ha decidit construir una plaça per a la barriada de Son Gotleu als terrenys limítrofs amb el pati. «Fa dotze anys que els demanam i ara han estat per aquesta plaça. No estam en contra dels equipaments per a la barriada, el que passa és que està clar que lluitarem per poder millorar la condició de l'ensenyament als nostres fills, i per això és veritablement imprescindible disposar d'un pati en condicions», explicà Jaume Servera, expresident de l'AMPA.

La situació, però, serà complicada. De moment, la manca de l'espai ha fet que aquest sigui molt ben valorat per part dels infants. Però es produeixen situacions ben estranyes. Per exemple, els infants fan torns per emprar el camp de futbet: «els dilluns juguen els de primer i segon, el dimarts el de tercer i quart, i així de manera successiva. Tot ha d'estar molt ben organitzat», assegurava ahir Cati Homar, presidenta de l'AMPA del centre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris