nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:
14°

Els veïns tanquen al trànsit la porta de Sant Antoni per la prostitució

Garau titlla de «maniobra política» la posició del CIM quant a Son Pardo

Desenes de veïns afectats pel problema de la prostitució de carrer paralitzaren durant mitja hora el trànsit a la porta de Sant Antoni amb l'objectiu de «demanar a totes les institucions d'aquesta Comunitat i a tots els partits polítics, solucions definitives a la prostitució de carrer a Palma». En aquest sentit, Climent Garau, portaveu de la Plataforma pel Progrés del Centre Històric de Palma demanà ahir que «les institucions es posin d'acord en aquest tema» tot i que exigí, però, que «la Porta continuï tancada», contràriament a la petició formulada fa uns dies pel PSIB-PSOE.

Així mateix, Garau donà suport al tinent de batle de Governació, José Manuel Sierra "impulsor del tancament de la porta de Sant Antoni. Garau críticà l'actitud del CIM i titllà de «maniobra política» l'oposició del Consell i de l'hipòdrom de no acceptar que les prostitutes siguin traslladades als terrenys de l'hipòdrom. Garau afirmà que «no entenem la resposta del CIM, ja que aquestes dones exercirien la prostitució de vespre, quan l'hipòdrom està tancat i no hi ha ningú. Per nosaltres aquí hi ha hagut una maniobra política», exclamà.

S'ha de recordar que Cort va anunciar inicialment el trasllat de les prostitutes a Son Pardo, «però a causa de l'alarma social que va generar aquest anunci» l'Ajuntament ho ha descartat. Garau veu positiu que com a mesura provisional Cort «intenti dispersar la prostitució per tal que no es concentri en un mateix lloc», tot i que per aquesta plataforma «s'hi ha de cercar una solució definitiva». A la concentració assistiren membres de la federació veïnal FEPAE, veïns i comerciants de la porta de Sant Antoni, veïns de Foners, Avingudes i de la zona de l'Amanecer/Olivera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris