algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Una pàgina web del CIM informarà sobre el pla territorial de Mallorca

Els ajuntaments rebran una circular per interpretar la moratòria

El Consell Insular de Mallorca enviarà circulars a tots els ajuntaments de l'illa perquè interpretin amb un major rigor la moratòria urbanística aprovada fa uns mesos. Així mateix, el Consell posarà en marxa una pàgina web d'Internet perquè tothom pugui tenir accés a la tramitació i fer els seus suggeriments. Pel president de la Comissió Insular d'Urbanisme, Rafel de Lacy, el principal problema és la interpretació que es fa de la disposició transitòria que regula l'autorització a noves zones urbanitzades.

Aixi, «no tots els ajuntaments apliquen la norma de la mateixa manera», inbdicà De Lacy, que realitzà aquestes manifestacions durant la presentació de la pàgina web que s'ha creat per informar dia a dia de la tramitació del pla territorial de Mallorca.

En aquesta presentació hi va ser present el conseller d'Obres Públiques, Josep Antoni Ferrer, i els responsables de l'empresa encarregada de la redacció del pla amb l'objectiu «d'unificar criteris». Així mateix, i amb aquesta voluntat, el Consell Insular espera que la pàgina web de la institució permeti als ciutadans estar permanentment informats sobre la tramitació del pla territorial de Mallorca. La pàgina web disposarà d'un enllaç a través del qual es podran conèixer tots els passos que es fan en relació a aquest projecte.

A més, els ciutadans interessats a conèixer els treballs de l'empresa que redacta el pla també podran expressar-hi la seva opinió a través de la mateixa pàgina web.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris