algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La promotora de Llenaire haurà de resoldre les deficiències de la zona

El cost d'aquestes obres podria superar els mil milions de pessetes

Els hereus del promotor de la urbanització de Llenaire, Guillem Colom, tenen tres mesos per solucionar les deficiències que pateix la urbanització. El cost d'aquestes obres podria superar els mil milions. Finalment, el Tribunal Suprem ha donat la raó a l'Ajuntament de Pollença, que demanarà als hereus de Colom que presentin tota la documentació necessària per rebre l'obra en un màxim de tres mesos.

L'Ajuntament redactarà ara aquest requeriment, el contingut del qual està previst que s'aprovi en el ple municipal del proper dijous dia 21 de desembre. Els veïns de Llenaire havien sol·licitat a l'Ajuntament que obligàs la promotora a finalitzar les obres previstes en el projecte de la urbanització, però l'Ajuntament estava a l'espera de resoldre el conflicte que mantenia als tribunals amb els hereus de Colom abans de prendre-hi partit.

La promotora entenia que l'Ajuntament havia rebut les obres fa uns anys, quan va canalitzar les pluvials de la urbanització de Llenaire per evitar el perill d'inundacions. L'Ajuntament defensava que havia actuat conforme a l'interès general, però que en cap cas no havia rebut l'obra. Molts dels carrers de la urbanització de Llenaire no tenen voravies, l'enllumenat públic no funciona i la xarxa d'aigües pateix greus deficiències. Els veïns de la contrada calculen que el cost de les obres per tal d'adobar la zona pot superar els mil milions de pessetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris