muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Fageda descarta traslladar les prostitutes a Son Pardo

Apunta com a possible solució «la dispersió» de les africanes per diferents punts de Palma

El batle de Palma, Joan Fageda, va admetre ahir que «serà molt difícil» que les prostitutes de les Avingudes puguin ser traslladades als terrenys propers a l'hipòdrom de Son Pardo, «ja que s'ha produït una alarma social davant l'aparició d'aquesta notícia», en referència a l'oposició dels usuaris de l'hipòdrom, el rebuig del CIM i dels propietaris dels terrenys i la preocupació del veïns propers a aquesta zona com l'Amanecer o Can Capiscol.

Les declaracions del batle confirmaren ahir el canvi d'actitud de l'Ajuntament sobre com afrontar el tema de la prostitució. En aquest sentit, el batle Fageda afirmà que «jo sempre he dit que Son Pardo no era un tema definitiu. El regidor (en referència al tinent de batle de Governació, José Manuel Sierra) sí que n'estava bastant convençut a causa dels informes que tenia de la Policia. Però jo crec que hi ha una sèrie de punts de Ciutat que podrien ser una sortida momentània per evitar aquesta aglomeració que hi ha a les Avingudes i que per als veïns del centre és preocupant. El que és clar és que tampoc les prostitutes no poden estar concentrades totes a les Avingudes». Així, el batle apuntà, com una de les solucions possibles, «la dispersió» de la prostitució en lloc d'estar concentrada «a les Avingudes». No obstant això, el batle va destacar que aquest tema «s'ha d'afrontar amb la col·laboració de totes les institucions».

En aquest sentit, va qualificar de «positiva» la reunió convocada per l'Institut Balear de la Dona, en la qual participaren Cort, Consell Insular i Govern balear. Fageda apuntà que «ens hi hem d'involucrar totes les institucions i ahir (dimecres) les administracions començaren a tenir una sèrie de contactes per intentar pal·liar el problema i oferir-hi solucions».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris