algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

La Sala impugnarà la moratòria del Consell perquè la considera injusta

Els nuclis costaners del municipi són els més afectats per la mesura protectora

L'Ajuntament de Santanyí impugnarà la moratòria del Consell de Mallorca perquè considera que és «injusta». El batle del municipi, Miquel Vidal (PP), ha explicat a Diari de Balears que «la moratòria afecta directament distints nuclis de població de Santanyí que tenien previsions de creixement urbanístic, però com que no es disposa de xarxa de clavegueram, no s'hi pot fer cap construcció».

El batle Vidal explica que els nuclis més afectats són: Cap des Moro, Son Mòger, Cala Llombards, Cala Santanyí i s'Almúnia, «perquè aquests nuclis no disposen de clavegueram», diu Vidal. Així Mateix, el batle manifesta que «les poblacions de Cala d'Or i Portopetro també estan afectades per la moratòria; no obstant això, com que disposen de clavegueram, no tenen tants de problemes».

Vidal critica que la moratòria ha afectat molta gent a nivell particular, ja que molts s'havien comprat un solar als nuclis costaners implicats amb la intenció de construir-hi una casa de caràcter unifamiliar per convertir-la en el seu lloc de residència habitual. Ara aquestes persones no poden dur a terme el seu projecte, perquè la moratòria del Consell ho impedeix, i això ens sembla molt injust».

Vidal comenta que «han estat molts els veïns que han arribat fins a la Sala per expressar la seva queixa a causa que ara no poden construir cap habitatge als seus solars. Aquesta és precisament la principal raó per la qual l'Ajuntament de Santanyí ha decidit impugnar la moratòria».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris