cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

UM denuncia que hi ha manca de seguretat al barri de Son Fortesa

Adverteix de la falta de tanques de protecció a les vies del tren

Ferran Trujillo, del grup municipal d'Unió Mallorquina, va denunciar ahir el risc d'accidents, inseguretat i degradació que pateix el barri de Son Fortesa, concretament la zona del carrer Prevere Rafel Barrera.

Aquest carrer comunica directament amb les vies del tren d'Inca. Just devora aquestes vies «hi ha una zona suposadament verda». Per Trujillo, la situació actual d'aquest espai és realment preocupant. «Les tanques protectores que impedeixen el pas d'una banda a l'altra de les vies del tren han estat, al llarg del temps, arrabassades, tant a la part de Son Forteza com a la part de Son Oliva», adverteix.

D'aquesta manera, «els veïns travessen d'una zona a l'altra per enmig de les vies del tren. Aquest mètode de travessar és el més curt, però implica un enorme risc per a les persones i no pot ser permès ni per l'Ajuntament de Palma ni pels Serveis Ferroviaris». En aquest sentit, Trujillo posa la veu d'alarma i diu que «no podem esperar que hi hagi una desgràcia per actuar així. És necessari que, per part de tots, hi hagi un compromís per mantenir en perfecte estat aquestes tanques de protecció».

Per una altra banda, en aquesta zona verda esmentada hi ha problemes de manca de seguretat ciutadana, denuncia el portaveu d'Unió Mallorquina. Trujillo diu que «diferents grups de persones es reuneixen en aquesta zona i generen actes de vandalisme, destrosses i, fins i tot, realitzen curses de cotxes al llarg del carrer Prevere Rafel Barrera». UM afirma que la presència policíaca hi «és nul·la i els veïns se senten impotents davant aquests fets, que han estat denunciats sense resultats. La neteja, el manteniment i la conservació de la zona deixa molt a desitjar, i la situació no té aparença de millorar».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris