lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

La presidenta del Congrés creu que la integració a Europa «és un repte»

Luisa Fernanda Rudi va intervenir ahir en el Club Ultima Hora

Luisa Fernanda Rudi, primera dona en la història de l'Estat espanyol que arriba a la presidència del Congrés dels Diputats, afirmà ahir vespre en el decurs de la conferència que pronuncià al Club Ultima Hora, que en el Parlament de l'Estat «abordam l'il·lusionant procés d'integració com un repte i un estímul».

Rudi també expressà la seva opinió sobre el Parlament i la seva integració europea després de sumar-se al respectuós minut de silenci pel darrer assassinat d'ETA a Catalunya.

«Per als qui estimam la llibertat i rebutjam els crims d'ETA, aquest és un dia extraordinàriament trist», va afirmar el president del Club Ultima Hora, José Antonio Segurado. Poc abans, la presidenta del Congrés havia dit que «un cop més s'ha iniciat una cursa irracional d'assassinats i actes terroristes».

Més tard, Rudi, que pronuncià la seva conferència apadrinada per l'expresident del Congrés Fèlix Pons Irazazábal, destacà que «el procés d'integració europeu és un repte en tant que ens obliga a adaptar els nostres mecanismes de funcionament a les exigències que l'activitat legislativa i comunitària ens imposa».

Però també indicà que «aquesta integració és un estímul» perquè «aconseguim dotar de capacitat efectiva els nostres ciutadans en aquells àmbits que sobrepassen les potencialitats de l'Estat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris