nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Les obres del teatre municipal ja estan enllestides amb dos anys de retard

El recinte s'estrena dissabte amb l'obra «Set-cents»

Després d'esperar dos anys, a la fi els gabellins podran gaudir de les noves instal·lacions del teatre municipal de la vila. Dissabte el grup Es Mussol estrenarà obra i escenari. El teatre de Capdepera es pot considerar com un dels més moderns de la Part Forana mallorquina. «És un edifici totalment funcional i adaptat a les necessitats del poble. Disposa de distintes rampes i d'un ascensor per facilitar-hi l'accés als minusvàlids», comenta Climent Alzina (PSOE), delegat de Cultura de l'Ajuntament de Capdepera.

«A la planta baixa es pot trobar el bar; una sala per a joves que pot quedar totalment aïllada de la resta de l'edifici; també hi ha els lavabos i, és clar, la finestreta on comprar les entrades de les funcions, que està dissenyada de manera que eviti l'ús abusiu d'espai», diu. «Al segon pis hi ha els camerinos, tres en total, i una sala polivalent per fer-hi els assaigs o qualsevol altre tipus d'activitat», explica.

El pati de butaques pot arribar a acollir fins a dues-centes persones; la característica més innovadora, però, és que les butaques s'apleguen i s'enretiren cap enrere deixant al descobert una gran sala on es poden fer tot tipus d'actes, com ara ball de saló i festes de disfresses, entre d'altres, explica Alzina.

El delegat de Cultura comenta també que l'escenari és totalment desmuntable, de la mateixa manera que ho és el trespol que hi ha davall de l'estructura, «d'aquesta manera si s'ha de fer cap actuació que impliqui algun tipus d'efecte, com ara una persona que surt del terra, es poden aixecar els taulons per aconserguir-lo».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris