muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Antich diu que se sent «ben orgullós» del funcionament del Govern del Pacte

El PP interroga el president sobre la crisi arran de la remodelació frustrada

El diputat autonòmic del PP, el menorquí Joan Huguet, va ser l'encarregat de burxar ahir en la ferida oberta en el Consolat de Mar per la crisi en què va derivar fa un parell de setmanes la frustrada remodelació del Govern que presideix el socialista Franesc Antich. El mandatari va dir al respecte que se sent «ben orgullós» de l'Executiu autonòmic, del que va assegurar que «té el funcionament que té».

En dues preguntes parlamentàries consecutives, Huguet va interrogar Antich sobre el sentit de dues sentències que el president va emetre en plena polseguera política: l'una fa referència al reconeixement del president que havia d'«espavilar» i l'altra a la frase «s'equivoca en tot», referida al vicepresident del Govern, el nacionalista Pere Sampol. El diputat conservador va resumir aquella situació política amb la següent frase: «És molt greu el que ha passat aquests dies».

«Aquesta no és la meva opinió», va respondre el mandatari illenc. Els contraarguments d'Antich a les preguntes d'Huguet foren que ell no havia parlat d'espavilar en relació a tota la feina que fa el Govern, sinó davant del panorama que ha deixat el PP després de setze anys de govern autonòmic. Quant a la seva valoració de Sampol, el president va assegurar que aquest «ho fa molt bé» i que «ningú no s'equivoca en tot el que fa, ni tan sols vostè fent aquest tipus de preguntes».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris