muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

El batle anuncia que no s'hi tornarà a presentar per manca de suports

Afirma que se sent «incòmode» davant una part de l'agrupació socialista local

«Renuncii a presentar-me a la propera candidatura a la batlia de l'Ajuntament d'Algaida perquè no em sent gens secundat per una secció de l'agrupació socialista d'Algaida que ha provocat serioses tensions a nivell de política local i, sobretot, envers la meva persona». Així ho declarà el batle d'Algaida, Jaume Jaume (PSOE), que deixarà la política activa d'aquí a dos anys, després d'assumir la batlia a finals de la passada legislatura per la dimissió de l'actual president del Govern balear, Francesc Antich.

Quant a aquesta renúncia, el batle socialista admeté que «des que s'inicià la present legislatura, com a batle he trobat que em mancava el suport a la meva tasca per part d'un grup de gent de l'agrupació local del PSIB. Per aquest motiu i per les tensions que s'han generat, sempre de caire personal, he decidit que el millor és retirar-me de la part activa del partit i així no entrar dins l'executiva socialista local».

En aquest sentit, Jaume Jaume admeté que «m'hauria agradat que certes persones s'haguessin implicat més per resoldre la tensa situació. No obstant això, no m'he sentit secundat per aquells que ho haurien d'haver fet. Davant aquesta situació, en aquests moments és necessari que el partit reflexioni i entenc que he d'estar al marge de la nova situació política, perquè aquesta es pugui desenvolupar amb tranquil·litat i sense cap tipus de pressió».

Arran de l'assemblea de l'agrupació socialista d'Algaida del passat primer de desembre, el batle Jaume presentà la seva renúncia a ser un altre cop el candidat a la batlia per desavinences personals amb un grup de persones de l'agrupació socialista d'Algaida. Inicialment Jaume es volgué presentar com a secretari general en una candidatura pròpia, però «quan vaig veure que forçava la situació i que la meva candidatura no solucionaria la tensió interna, vaig optar per retirar-me i deixar pas a la nova executiva», apuntà Jaume, tot afegint que «l'actual situació del PSOE local m'incomoda».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris