nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Rodríguez diu que s'han invertit 100 milions en el bosc de Bellver

Nega que estigui brut i promet la renovació dels bancs l'any que ve

El tinent de batle de Manteniment, José María Rodríguez, va respondre ahir a les acusacions del PSIB-PSOE i negà que el bosc de Bellver estigui brut i que l'Ajuntament no hagi dedicat enguany cap doblers del seu pressupost al bosc de Bellver. «Enguany hem dedicat una partida de cent milions de pessetes en manteniment del bosc», assegurà. Rodríguez afegí a més, que «hem començat un estudi per a la rehabilitació dels bancs i esperam que l'any que ve estiguin tots restaurats. Però abans hem de mirar quin és el millor sistema».

Rodríguez desqualificà les fotografies que els socialistes havien passat a la premsa per denunciar que la zona del castell i del bosc «estava degradada i bruta». «No es pot dir de cap de les maneres que estigui brut el bosc quan qui denuncia ho pretén demostrar amb una fotografia del fossat del castell, o afirmant que el mobiliari urbà està rompunt quan fa una foto d'un sol banc».

Per Rodríguez no és de rebut fer aquestes acusacions, «ja que el bosc té 240 hectàrees i és nomal que en algun lloc hi hagi papers. Amb aquest pla també podrem dir que tots els carrers de Palma estan bruts i que la sala de plens de l'Ajuntament, també». Pel tinent de batle d'Urbanisme, «és una ofensa als treballadors que mantenen el bosc. No es poden fer aquestes declaracions així com així».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris