algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Els cavallistes, contra la cara fosca del sexe

Criadors i propietaris faran corregudes davant Cort si els duen les professionals a la pista d'entrenament

Cavallistes i criadors, i també propietaris de les quadres de l'hipòdrom de Son Pardo no estan disposats a veure com el seu negoci cohabita amb el de les prostitutes. De fet, n'hi ha alguns que des que ha esclatat la notícia del possible trasllat d'aquestes professionals a les pistes d'entrenament de Son Pardo ja han amenaçat de partir i, fins i tot, de vendre els seus cavalls i oblidar-se per sempre de l'hípica.

Actualment, Son Pardo té 650 genets amb llicència. De fet, per aquestes instal·lacions arriben a passar 1.200 cavalls, 200 dels quals dormen a les quadres. És per això que el vicepresident de joqueis, Joan Carles Rotger, mostrava ahir la seva preocupació davant una invasió de forans: «Els animals poden córrer perill, és molt fàcil entrar-hi». A ell tampoc no el convenç gens ni mica la «mala imatge» que l'exercici de la prostitució al voltant de l'hipòdrom desencadenarà. I allò que menys el convenç és que «darrere una mala imatge també ve mala gent».

Rotger recordà, així mateix, l'acord a què han arribat l'Associació de Propietaris i Criadors de Cavalls de Trot i els mateixos directius de l'hipòdrom, com també l'Associació de Veïns Tramuntana, que inclou les barriades de Cas Capiscol i Son Busquets: «Farem corregudes davant Cort si en 15 dies no canvien de plantejament». Antoni Frontera, propietari d'una de les quadres, també està disposat a manifestar-se davant l'Ajuntament. «Crec que no les han de dur aquí, perquè hi haurà mal ambient i mala imatge. Ja en tenim a bastament amb els joves de la música i les seves males pintes; des de fa un any i mig que això ja no és allò que era».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris