algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La primera ruta cicloturística de Mallorca estarà llesta l'any que ve

Llucmajor comptarà el pròxim any amb la primera ruta cicloturística de Mallorca integrada en la xarxa que pretén crear el Govern aprofitant els camins rurals. El president del Govern, Francesc Antich; el conseller de Turisme, Celestí Alomar, i el batle de Llucmajor, Lluc Tomàs, varen subscriure ahir un conveni de col·laboració que preveu una inversió de 100 milions de pessetes que seran aportats a parts iguales per les administracions autonòmica i local.

La ruta tindrà una extensió de 67'1 quilòmetres i transcorrerà pels camins de s'Àguila, es Pedregal, sa Caseta, Cala Pi, Palmer, Betlem i sa Torre un cop que s'hagin asfaltat i senyalitzat. Celestí Alomar, conseller de Turisme, destacà l'interès de les rutes cicloturístiques per fomentar el turisme esportiu. «En els darrers anys, el cicloturisme ha experimentat un increment important, per la qual cosa és necessari crear circuits que incentivin els ciclistes. La ruta de Llucmajor, que té un interès paisatgístic, arqueològic i botànic important, serà un exemple de futur», precisà Alomar.

Llucmajor, a més, té oferta hotelera especialitzada en cicloturisme. De fet, el batle Tomàs assegurà que compta amb la col·laboració del sector hoteler per impulsar aquest projecte reivindicat fa anys. «Amb la ruta, sa Marina tindrà més activitat i esperam que en un futur es pugui ampliar i connectar amb pobles veïns».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris