nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

L'oposició denuncia la «degradació i la brutor» del bosc de Bellver

Els socialistes demanen la renovació del mobiliari i que es faci net

El PSIB-PSOE exigirà a l'Ajuntament que elabori un pla urgent d'actuació en el bosc i voltants del castell de Bellver per renovar el seu mobiliari i netejar la zona. El PSIB-PSOE denuncien «l'estat de degradació del bosc i que no s'hagi fet cap tipus d'actuació per recuperar aquest espai, ni tan sols coincidint amb la celebració dels seus 700 anys».

Els socialistes, a través de la regidora Maria Rosa Marquès, denuncien que Cort «no ha estat capaç de destinar una part del pressupost per a la renovació del mobiliari urbà ni per arreglar una mica el bosc, que està brut». En aquest sentit, Marquès critica que «els bancs per seure estan romputs i en alguns no pots ni seure-hi ja que tens els risc de caure al bosc».

Segons aquest partit, els veïns pròxims al castell de Bellver i ciutadans «que acostumen a anar per passejar o fer footing a primeres hores del matí s'han queixat de l'estat d'abandó del bosc i ens han comentat a més que se senten insegurs perquè no hi ha cap tipus de vigilància».

Marquès recalca que «en aquestes condicions si l'Ajuntament no és el primer a donar exemple de com s'han de mantenir nets els carrers, boscs i espais públics, difícilment es pot demanar als ciutadans que prenguin consciència i mantenguin neta la ciutat».

Aquesta denúncia ve precedida de les crítiques que ha fet tota l'oposició sobre els carrers de Palma a partir de l'informe de l'Organització de Consumidors i Usuaris, que segons una enquesta realitzada situava Palma com la cinquena ciutat més bruta del territori espanyol. Els principals elements causants de la brutícia a Palma són, per aquest ordre, les obres, els excrements i abocadors i les pintades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris