lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

Els amos de cavalls bloquejaran Son Pardo si Cort hi du la prostitució

El director de les instal·lacions adverteix que «els terrenys són privats»

L'Associació de Propietaris i Criadors de Cavalls de Trot i els mateixos directius de l'hipòdrom de Son Pardo s'han manifestat clarament en contra de la pretensió de l'àrea de Governació de l'Ajuntament de Palma de desplaçar les prostitutes de les Avingudes, la majoria d'origen africà, als voltants dels terrenys de Son Pardo. Nicolau Tous, director de l'hipòdrom, va afirmar ahir que la qüestió de la prostitució «és un tema complicat», però que la decisió de Cort «és una mesura equivocada».

Tous mostrà ahir la seva indignació perquè l'Ajuntament no ha comunicat oficialment la seva intenció al CIM, «propietari dels terrenys». Tous diu que Maria Antònia Munar ha sol·licitat al batle, Joan Fageda, que parli amb el CIM sobre aquesta qüestió. «Són uns terrenys privats i si l'Ajuntament ens hi intenta dur la prostitució nosaltres posarem barreres», assegurà Tous. Precisament ahir vespre es va dur a terme una assemblea entre els propietaris de cavalls, i alguns d'ells han manifestat obertament que organitzarien una manifestació de protesta duent els cavalls fins a Cort si l'Ajuntament decideix traslladar la prostitució als voltants de Son Pardo.

Per una altra banda, el tinent de batle de l'àrea de Governació de l'Ajuntament de Palma, José Manuel Sierra, es va voler defensar ahir de les crítiques i va afirmar que Cort ha adoptat aquesta decisió «perquè és la zona menys habitada i allunyada del centre de Palma».

Sierra diu que el tema de la prostitució «és un problema que indirectament està lligat amb el tràfic de drogues, els ionquis, els camells i inseguretat ciutadana. Des de Cort cercam una solució global arran de les queixes dels veïns de la porta de Sant Antoni».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris