nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

La Penya Motorista de Sant Joan celebrà el seu dinar de matances

El Consell de Mallorca lliurà una placa al president del col·lectiu

La Penya Motorista de Sant Joan va dur a terme ahir migdia el seu popular dinar de matances per tal de celebrar el 44è aniversari de la seva fundació. Per iniciar la jornada, els socis i familiars d'aquest col·lectiu tan arrelat a Sant Joan assistiren a una missa concelebrada, la part litúrgica de la qual va ser a càrrec de mossèn Bru Morey. De la part musical se'n va encarregar el mestre Rafel Nadal, acompanyat pel tenor Honorat Moll.

A l'esdeveniment social també hi varen fer acte de presència un seguit de personalitats vinculades amb el món de la cultura i de l'art, com ara el músic Bartomeu Poquet, l'escultor Jaume Mir i Joan Comes, coordinador de l'àrea d'Esports del Consell de Mallorca.

Abans de començar el tradicional dinar de matances al restaurant de Can Tronca d'aquesta localitat, el president de la Penya Motorista, Joan Jaume, va oferir un especial homenatge a quatre dels socis més antics del col·lectiu. A tots ells se'ls va reconèixer la seva important tasca tant com a membres de la directiva com a socis de l'entitat santjoanera.

Els quatre homenatjats foren Antoni Sastre, Guillem Bou, Joan Rabassa i Antoni Rabassa i se'ls lliurà una placa commemorativa. Al dinar assistiren unes 280 persones que gaudiren d'un autèntic menjar de matances d'arròs brut i aguiat. La festa va concloure amb una rifa d'embotits mallorquins típics d'aquests temps, com ara llonganisses i botifarrons.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris