algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Cort encara no ha construït l'accés a Son Hugo per als vianants

L'equip Fageda incompleix així un acord plenari de fa mesos

Set de l'horabaixa d'un dia feiner qualsevol. Fosca negra. Un grapat de nins amb camiseta blanca torna de les piscines de Son Hugo. Un parell vénen per dins de la via del tren de Sóller. Els altres per la carretera estretona. Tots ells viuen a Son Oliva i tots ells es juguen la vida per anar a practicar esport a les piscines municipals. «La situació no és nova, cada dia estam igual. Vagin per on vagin és molt perillós, però l'únic camí per anar fins a les piscines és aquest, no n'hi ha d'altre». Així s'explica Valentín Cerón, de la penya bètica de Son Oliva i veí compromès amb la barriada.

Fa un grapat de mesos l'Ajuntament de Palma es va comprometre en sessió plenària a solucionar el tema. El grup municipal d'Unió Mallorquina havia denunciat la situació i tot feia pensar que els nins que van a Son Hugo aviat tendrien una voravia per poder arribar fins al centre a peu, sense cap mena de problemes. Però la realitat ha estat molt diferent i l'Ajuntament de Palma ha incomplit "una vegada més" un dels seus acords. Perquè el que és cert és que han passat els mesos i la situació continua igual: els nins i els seus pares quan van a peu s'han de jugar la vida per accedir a una instal·lació municipal.

Els veïns de la zona, i entre ells Cerón, estan molt disgustats amb el fet. «Quan es va aprovar ens pensàrem que el batle Fageda faria qualque cosa per aquests infants i solucionaria un dels problemes principals que es pateixen a la barriada. Però la realitat ha estat molt diferent». A més a més, la situació s'agreuja pel pèssim estat en què es troba la carretera d'accés a les piscines. «Són dos carrils molt estrets, sense vorera i a més a més no hi ha llum en el carrer. Qualsevol dia tindrem una desgràcia i després se'n recordaran de l'acord plenari».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris