nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Les cases de can Ramis es convertiran en una estació per a autobusos i taxis

La reforma del passeig Pere Ventayol servirà per integrar el nou edifici a la zona

Les cases de can Ramis podran convertir-se en una estació on se centralitzarà tot el servei d'autobusos i de taxis que fins ara es trobaven a la plaça de Carles V i al passeig de la Mare de Déu de la Victòria. Aquestes cases han estat comprades progressivament per la Sala i el seu estat actual és bastant precari. Per aquest motiu, s'està estudiant si és possible rehabilitar-les o bé fer l'estació de bell nou.

Per ara el que es farà és col·locar unes marquesines enfront de les cases per poder desplaçar els autobusos i els taxis fins allà, ja que les obres de la zona no els permeten estar als seus llocs habituals. El que veritablement suposarà un problema a l'hora de dur endavant el projecte serà fer front a les despeses. Per aquesta raó s'està estudiant fer un conveni amb una empresa perquè assoleixi la inversió a canvi d'una concessió a 20 o 30 anys dels serveis de l'estació.

L'Ajuntament pretén que el nou edifici disposi d'un bar, un quiosc i un centre cultural per poder fer-hi diverses activitats. Per altra banda, en de la propera reforma del passeig de Pere Ventayol, s'intentarà dur a terme una actuació extra per integrar la futura estació dins del conjunt d'edificis que hi ha a la zona.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris