nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Les obres a les places de ses Verdures i Rector Rubí fan baixar les vendes

Els placers es queixen perquè durant molt de temps s'ha tallat l'accés a la plaça en cotxe

82310

Les obres que envolten la plaça de ses Verdures han provocat incomoditat als clients.

Les placeres de la plaça del Mercat, més coneguda com la plaça de ses Verdures, es queixen del fet que la clientela ha baixat per la incomoditat que suposen les obres de demolició de la part de baix de la plaça i del tancament al trànsit del tram que faltava de la plaça Rector Rubí.

Segons afirmen les afectades, el fet que la plaça hagi quedat «enclosa entre dues grans obres ha fet que els clients no puguin arribar bé en cotxe fins aquí i a més no és gaire agradable venir a comprar si hi ha obres als voltants». «El que haurien d'haver fet era començar unes obres i esperar que aquestes haguessin acabat per començar les altres, no fer-ho tal com ho han fet, ja que d'aquesta manera s'han viscut uns dies de caos», expliquen.

«El fet que hagin tret tants aparcaments farà que a la plaça també devallin les vendes de la mateixa manera que va passar a les botigues del centre, que ara és de vianants, la gent té mal trobar aparcament i per això s'estima més anar a llocs on tenen la comoditat de poder-hi arribar amb el seu cotxe», diuen.

Una altra de les coses que també ha causat queixes durant el temps en què la plaça ha estat en obres ha estat el fet que els venedors de la part de baix han hagut de passar a la part de dalt. D'aquesta manera, uns i altres s'han vist obligats a haver de compartir estants, per la qual cosa l'espai de què han disposat ha estat molt menor del que tenien abans.

Cal recordar que fa més o menys dos mesos començaren les obres de demolició de la part de baix de la plaça de ses Verdures. Aquestes obres ja han finalitzat i els placers que s'havien desplaçat a la part de dalt han pogut tornar a ocupar els seus llocs habituals de feina. Ara, en haver passat Nadal, els obrers es tornaran a posar en marxa per tomar la part de dalt de la plaça.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris