algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El PSM demana més vigilància arran del robatori de cossiols de l'arbre de Nadal

Els nacionalistes reclamen més policies al carrer

T. GARCIES. Inca.
El robatori massiu de cossiols de l'arbre de Nadal muntat per l'Ajuntament encara fa parlar. El grup del PSM ha posat aquest cas com un exemple de l'incivisme existent a la ciutat, però també l'ha aprofitat per demanar una major vigilància policíaca al carrer. La regidora nacionalista, Francisca Vives, explica que no pot ser que la gent actuï amb aquesta impunitat robant cossiols sense que ningú no els digui res.

La regidora considera que hi hauria d'haver una major presència d'agents als llocs més importants de la ciutat i que els vespres també hi hagués més personal de guàrdia. En aquest sentit, creu que és un absurd el fet que els veïns de la plaça fins i tot hagin muntat un dispositiu de vigilància per evitar els robatoris de l'arbre. Fins i tot s'hi ha penjat un cartell recordant que aquesta actuació es un fet vandàlic i una vergonya per a tots els inquers.

Malgrat això, ahir migdia encara hi havia gent que s'emportava els darrers cossiols que quedaven sense mirar prim i amb tota la tranquil·litat del món. Per tot això, des del PSM es reclama a l'equip de govern popular que si no basta el personal que hi ha actualment, que posin més policies. «Inca no és una metròpoli incontrolable, només fa falta posar més personal i organitzar-lo bé, diu Vives.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris