nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Educació considera 36 construccions educatives prioritàries abans del 2003

Nous conservatoris i una seu definitiva per a la Conselleria, entre les necessitats

Les necessitats de construcció de més de 25 centres educatius abans del 2003 i diverses infraestructures com una seu definitiva per a la Conselleria d'Educació són algunes de les fites assenyalades des del departament autonòmic al Ministeri d'Educació per justificar la petició de finançament extraordinari a les Illes mitjançant conveni. En total, es preveuen 36 obres de nova planta a les Balears.

A aquesta despesa s'haurà d'afegir la derivada de grans reformes a quatre instituts, l'ampliació de 139 aules als centres ja existents «i en una gran quantitat d'intervencions petites o mitjanes amb la finalitat de millorar i modernitzar gran part de la xarxa de centres públics», segons el raonament de la Conselleria remès al Ministeri de Pilar del Castillo.

Com ja ha estat dit repetidament per la Conselleria, la previsió pressupostària d'aquestes obres arriba al voltant dels 25 mil milions de pessetes, «molt lluny de les possibilitats reals del pressuposts de la Comunitat Autònoma, la qual, amb gran esforç, ha previst una despesa de 9.600 en tres anys». Les principals urgències constructores a Mallorca parteixen d'una nova seu per al departament autonòmic, que es troba ara disgregat en diversos edificis, amb una despesa de lloguer que es considera exagerada; però també cal iniciar la segona fase de l'edifici del Conservatori de Música i Dansa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris