nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Els lladres assalten de nit dues empreses a Santa Margalida i Alaró

En el primer cas els delinqüents fugiren quan va botar l'alarma

Els nous 'butroners' sembla que són els autors de dos assalts més a empreses de l'Illa, comesos la matinada del dijous al divendres a Santa Margalida i a Alaró. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil està intensificant les gestions per localitzar els responsables d'aquesta onada de robatoris i sembla que els agents disposen de nous indicis que ajudaran a aclarir el cas.

Les fonts consultades indicaren que devers les 22.30 hores botà l'alarma d'un negoci de Santa Margalida i quan els agents de la Guàrdia Civil acudiren per comprovar quina cosa succeïa sorprengueren els lladres abandonant l'empresa. Els delinqüents, en la seva fugida, deixaren la caixa forta que havien desencaixat de les oficines. Els funcionaris però no aconseguiren detenir els assaltants.

La mateixa banda sembla que poc després es desplaçà a la localitat d'Alaró i vigilà la fàbrica de Calçats Vidal, ubicada a l'entrada del poble. Els 'butroners', una vegada comprovaren que no estava custodiada, s'introduïren al recinte i fent palanca rebentaren la porta.

Les fonts consultades indicaren que els assaltants «sabien molt bé el que feien» i que no tardaren a localitzar la caixa forta, que estava encastada a una de les quatre oficines. A partir d'aquell moment, començaren les tasques per obrir la caixa, quan ho aconseguiren s'apoderaren dels doblers que hi havia dins "unes 90 mil pessetes" i després escorcollaren la resta de la fàbrica a la recerca de doblers o talons.

A primera hora del matí d'ahir un treballador descobrí l'assalt i donà l'avís als amos i a la Policia Local d'Alaró. Ni els agents ni la Policia Judicial pogueren trobar empremtes. Els darrers dies ja havien estat rebentades les caixes fortes de dues empreses de Marratxí i Inca, on el valor dels dos robatoris voltava els tres milions de pessetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris