algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Arenas i Matas afirmen que el PP és «l'únic partit capaç de tornar a reconduir la societat»

El secretari general del PP, Javier Arenas, juntament amb el ministre de Medi Ambient del Govern central, Jaume Matas, varen coincidir a afirmar ahir, en el decurs de la inauguració del local dels conservadors de Son Servera, que el PP autonòmic i el local han de tornar a governar, perquè «el Pacte de Progrés representa un pacte antinatura que provoca enfrontaments i debat en l'àmbit intern i en l'àmbit extern».

En aquest sentit, va explicar el ministre de Medi Ambient que «el partit del PP local ha de tenir com a principal objectiu reconduir la societat de Son Severa i, a més, és l'únic partit capaç de governar per a tots i, d'aquesta manera, capaç d'unir tots els ciutadans». Aquestes declaracions les realitzà ahir migdia Matas en el decurs de la inauguració del nou local del PP de Son Servera, que va tenir la presència del secretari general del PP nacional, Javier Arenas, i d'altres polítics relacionats amb el PP autonòmic i municipal.

Enmig d'una allau de gent assistent a l'acte inaugural, així com també d'un impressionant desplegament de mitjans de comunicació, que es concentraren a la nova seu del carrer Pere Antoni Servera de Son Severa, Arenas va criticar el Pacte de Progrés que governa les Illes Balears titllant-lo de «Govern no cohesionat» i va afegir que representa un tipus d'estratègia totalment errònia que pretén ser al mateix temps, govern i oposició, circumstància que provoca no estar mai a l'altura de les circumstàncies». En aquest sentit, va esmentar Arenas que «les eleccions del 12-M, varen ser un autèntic càstig contra el Pacte de Progrés».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris