algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Els batles de Capdepera, Son Servera i Artà acorden tancar abocadors il·legals

Els tres municipis preveuen destinar els enderrocs a la futura planta de triatge

Els batles de Capdepera, Artà i Son Servera, Joan Pascual (UCAP), Montserrat Santandreu (IA) i Eduard Servera (PSOE), respectivament, consensuaran el tancament i la precintació dels diferents abocadors que hi ha als tres municipis. A partir d'ara, les deixalles d'enderrocs es duran a la futura planta de triatge de ses Fontanelles d'Artà.

El proper dimarts 12 de desembre, els tres edils mantindran una reunió amb el conseller de Medi Ambient del Consell Insular de Mallorca, Miquel Àngel Borràs (UM), i amb el director general de Residus, Nicolau Barceló. En aquesta reunió es decidirà com i quan s'han de clausurar els abocadors. A més, també es parlarà de l'obertura de ses Fontanelles.

Joan Pascual (UCAP), batle de Capdepera, per la seva banda, ha dit que «ara per ara tot depèn d'aquesta reunió per poder posar en marxa el projecte de clausura dels abocadors. Nosaltres ara duim totes les deixalles a Son Terrassa, però un cop ses Fontanelles estigui obert, tot anirà cap allà».

Miquel Àngel Vilallonga (PSM), delegat d'Urbanisme i Medi Ambient de l'Ajuntament de Son Servera, explica que aquesta és una passa molt important per a tots tres municipis, ja que es tancaran uns abocadors il·legals; a més, és una bona notícia que ara s'hagi regulat tot allò que fa referència als abocadors, ja que hi ha una planta legal on portar-hi tot el material.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris