lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

Els llums de Nadal d'enguany gastaran un 60 per cent menys

Els comerciants posaran els guarniments pels carrers de més botigues

L'Associació de Comerciants ha decidit canviar tots els llums de Nadal del centre de la ciutat per uns de nous de «fil lluminós» amb la qual cosa s'aconseguirà estalviar fins un 60 per cent d'energia. A més a més, els nous guarniments garanteixen que les despeses de manteniment seran mínimes perquè no s'ha de canviar bombetes. «La intenció de l'associació és poder anar millorant els llums de Nadal i garantir que els carrers comercials de la ciutat siguin més atractius en aquestes dates», va assegurar el president dels comerciants, Josep Nicolau.

A més a més, l'associació ha arribat a un acord amb l'Ajuntament perquè els llums que es retirin del centre es reparteixin als carrers comercials. El criteri d'aquesta operació passa perquè en tenguin més els que més imposts paguen. «Ens hem proposat que el màxim de carrers que tenen activitat comercial tenguin llums de Nadal enguany i si no pot ser, l'any que ve segur que sí», va manifestar Nicolau.

A més a més, el president de l'associació esmenta que pel 2001, si es disposa de diners, es pensa guarnir les entrades a la ciutat. Concretament, Nicolau pensa que l'avinguda d'Alcúdia i l'avinguda dels Reis Catòlics puguin tenir uns llums de Nadal penjant dels fanals amb dibuixos de colors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris