cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Fortes protestes veïnals per la brutor que hi ha als carrers de Can Picafort

L'Ajuntament dóna vacances de cop a tot el personal de neteja dels carrers

Els veïns del nucli costaner de Can Picafort han manifestat a Diari de Balears les seves protestes per l'estat de deixadesa en què es troben els carrers a causa de la falta de neteja continuada. Els residents expliquen que només es fan nets els carrers principals un cop per setmana amb una màquina agrenadora. També exposen que els contenidors de fems fan molta de pudor i que els peus dels fassers que hi ha a la gran via Colom s'han convertit en papereres improvisades.

Els veïns retreuen a l'Ajuntament de Santa Margalida que no es preocupi gens per un assumpte tan elemental com és la neteja. Per la seva banda, el regidor encarregat de Neteja i Jardineria, Antonio Valiente, va respondre a les queixes explicant que tot s'arreglarà. El regidor reconegué que els carrers estaven bruts, ja que durant el mes de novembre l'Ajuntament no ha disposat de cap dels membres de la brigada de neteja perquè se'ls donaren vacances a tots de cop.

Tot i això, Valiente diu que ja s'ha reincorporat tothom i que es fa net amb vista a les festes de Nadal. Valiente també ha indicat que fa temps que es tenia pensat substituir la màquina agrenadora per una de nova i més grossa que no va arribar fins la passada setmana. La màquina vella no funcionava bé. El regidor diu que la nova màquina netejarà Can Picafort tres dies per setmana i uns altres dos dies els carrers de la zona de Son Bauló.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris